Om Blommegården ApS

Blommegården ApS er virksomheden bag netbutikkerne Blommegaarden.dk, DanskPejsecenter.dk, NordKlima.dk og MH-Klimateknik.dk.

 

Blommegården ApS er en online virksomhed med salg af alt lige fra brændeovne til varmepumper og hønseudstyr. Alt sammen med levering helt til døren indenfor ganske få dage. Og alt salg sker via gårdens netbutikker.

 

Virksomhedens navn stammer helt simpelt fra Blommegården i Uldum som den til dagligt drives fra. Gården er en gammel hesteejendom fra år 1860, som er blevet moderniseret flere gange siden første spadestik. I dag er hele staldbygningen på godt 200 kvm udnyttet som lager, kontor og værksted. Mens stuehuset fortsat benyttes til privat bolig og på jorden dyrkes der kartofler og andre godter.

Der er skiftevis sæsonarbejdere ansat hos Blommegården ApS, men en stor del af driften varetager indehaver Michael Høgh selv. Så hvis en ordre ikke når frem til tiden, så er det formentlig hans skyld. Tilgengæld er det også ham selv som besvarer telefonen og står til regnskab. Han elsker sit liv på gården og han har det sjovt med at drive virksomheden.

 

Vi smiler i telefonen og vi har det sjovt med det vi laver.