Om Blommegården

Blommegården er en virksomhed med speciale i indkøb og salg af kvalitets udstyr til høns, ænder og andet fjerkræ. Vi indkøber udstyret fra leverandører i både Danmark og i udlandet. Og alt salg sker via gårdens netbutik.

 

Helt fra begyndelsen har fjerkræ produkter i den bedste kvalitet, til den bedste pris været virksomhedens fokus område. Og med mange tusinde glade kunder og besøgende i butikken hvert år er Blommegården fortsat blandt de førende indenfor sit felt.

 

Virksomhedens navn stammer helt simpelt fra Blommegården i Uldum som den til dagligt drives fra. Gården er en gammel hesteejendom fra år 1860, som er blevet moderniseret flere gange siden første spadestik. I dag er hele staldbygningen på godt 200 kvm udnyttet som lager, kontor og værksted. Mens stuehuset fortsat benyttes til privat bolig. Og på gårdens jord dyrkes der kartofler, blommer, æbler, kirsebær og mange andre godter som sælges fra gårdens egen bod i løbet af sommeren. 


Blommegården ejes og drives af Michael Høgh. Han arbejder tildagligt med Ventilation og Klimaanlæg. Og han har samtidig også virksomheden MH Klimateknik.

Gården er hans hobby og frirum. Og han behandler selv alle ordre fra start til slut. Så hvis en ordre ikke når frem til tiden, så er det formentlig hans skyld. Tilgengæld er det også ham selv som besvarer telefonen og står til regnskab.

Han elsker sit liv på gården og han har det sjovt med at drive virksomheden.

 

 

 


Blommegården støtter de kære små som har det svært!

Vi donere igen i år penge til en lidt hyggeligere jul for de små!


Tag et kig rundt på Blommegården her